Kamer beschrijving

Kamer Cuatro (4) is een inpandige kamer en voorzien van een 2-persoonsboxspringbed en een kledingkast. Er is een éénpersoons bed aanwezig. De kamer heeft eigen naastgelegen moderne badkamer met een regen- en handdouche en toilet. U heeft de beschikking over shampoo/douchegel, een set handdoeken, föhn en automatische desinfectiegel. Gedurende de zomer koelt het in de avond/nacht af om alleen de ventilator te gebruiken. In de koudere wintermaanden kunt u de verwarming gebruiken. De terrasdeur is afsluitbaar en voorzien van een muggenhor. Voor u eigen privacy is de slaapkamer ook afsluitbaar. Deze kamer heeft als enige een binnen- en buitenterras welke zicht heeft op de vallei en ligt op het zuiden. Binnen heeft u een zitje bij de openhaard! Deze ruimte dient als doorgang tussen de slaapkamer en badkamer maar is ook de doorgang voor de eigenaren. Deze ruimte is dus niet geheel privé!

VOORZIENINGEN

Parkeren

U kunt uw (huur)auto gratis parkeren. Dit is mogelijk naast, voor en in de buurt van de B&B.

Entree

U heeft toegang tot de B&B en uw kamer via de gezamenlijke ruimte. Beide toegangsdeuren zijn geheel afsluitbaar. Mocht u de sleutels niet mee naar buiten willen nemen is er een sleutelkluis tot u beschikking.

Kamer

Het is heerlijk slapen op de 2-1 persoons boxspringbed. Daarnaast heef u ruimte om de koffer(s) uit te pakken in de kledingkast(en).

Sanitair

U kamer is voorzien van een eigen sanitairruimte met een toilet, wastafel, (regen)douche. Tevens is er een föhn, douchegel en wc-papier aanwezig.

Vrije tijd

Er zijn in uw voorkamer en in de gezamenlijke ruimte verschillende spellen en voldoende ruil leesboeken aanwezig.

Spa / Bubbelbad

Op het dakterras is de spa / bubbelbad met een buitendouche.

Uitzichten

U kamer is inpandig en dus heeft u vanuit de voorkamer en het buitenterras uitzicht op de vallei en het hoogste dorp van de Axarquía, genaamd Comares.

Openbaar vervoer

In Periana wordt een busverbinding gerealiseerd welke momenteel ingeregeld wordt (mei-augustus 2021). De taxi is 24/7 te verkrijgen vanuit Periana.

Nog vragen

Komen er bij u nog vragen en/of opmerkingen op, neem a.u.b. contact met ons op via de mail (klik op '?') want dan kunnen we met u het e.e.a. doornemen.

Availability

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Kamer Cuatro (4) zijn beschikbaar voor de geselecteerde data