Kamer beschrijving

Kamer Dos (2) is voorzien van 2x 1-persoonsboxspringbed en een kledingkast. De kamer heeft een moderne en-suite badkamer met een regen- en handdouche en toilet. U heeft de beschikking over shampoo/douchegel, een set handdoeken, föhn en automatische desinfectiegel. Gedurende de zomer koelt het in de avond/nacht af om alleen de ventilator te gebruiken. In de koudere wintermaanden kunt u de verwarming gebruiken. De ramen zijn voorzien van muggenhorren en rolluiken. Voor u eigen privacy is de kamer afsluitbaar. De kamer is gelegen aan de rustige dorpsstraat.

VOORZIENINGEN

Parkeren

U kunt uw (huur)auto gratis parkeren. Dit is mogelijk naast, voor en in de buurt van de B&B.

Entree

U heeft toegang tot de B&B en uw kamer via de gezamenlijke ruimte. Beide toegangsdeuren zijn geheel afsluitbaar. Mocht u de sleutels niet mee naar buiten willen nemen is er een sleutelkluis tot u beschikking.

Kamer

Het is heerlijk slapen op de 2-1 persoons boxspringbed. Daarnaast heef u ruimte om de koffer(s) uit te pakken in de kledingkast(en).

Sanitair

U kamer is voorzien van een eigen sanitairruimte met een toilet, wastafel, (regen)douche. Tevens is er een föhn, douchegel en wc-papier aanwezig.

Vrije tijd

Er zijn in gezamenlijke ruimte verschillende spellen en voldoende ruil leesboeken aanwezig.

Spa / Bubbelbad

Op het dakterras is de spa / bubbelbad met een buitendouche.

Uitzichten

U heeft door de ligging zicht op de dorpsstraat en de de agrarisch terrein welke tegen een heuvel ligt gesitueerd.

Openbaar vervoer

In Periana wordt een busverbinding gerealiseerd welke momenteel ingeregeld wordt (mei-augustus 2021). De taxi is 24/7 te verkrijgen vanuit Periana.

Nog vragen

Komen er bij u nog vragen en/of opmerkingen op, neem a.u.b. contact met ons op via de mail (klik op '?') want dan kunnen we met u het e.e.a. doornemen.

READY TO BOOK?

Availability