Kamer beschrijving

Kamer Uno (1) is voorzien van 2x 1-persoonsboxspringbed en een kledingkast. De kamer heeft een eigentijdse en-suite badkamer met een regen- en handdouche en toilet. U heeft de beschikking over shampoo/douchegel, een set handdoeken, föhn en automatische desinfectiegel. Gedurende de zomer koelt het in de avond/nacht af om alleen de ventilator te gebruiken. In de koudere wintermaanden kunt u de verwarming gebruiken. De ramen zijn voorzien van muggenhorren en rolluiken. Voor u eigen privacy is de kamer afsluitbaar. De kamer heeft zicht op de vallei en ligt op het zuiden.

VOORZIENINGEN

Parkeren

U kunt uw (huur)auto gratis parkeren. Dit is mogelijk naast, voor en in de buurt van de B&B.

Entree

U heeft toegang tot de B&B en uw kamer via de gezamenlijke ruimte. Beide toegangsdeuren zijn geheel afsluitbaar. Mocht u de sleutels niet mee naar buiten willen nemen is er een sleutelkluis tot u beschikking.

Kamer

Het is heerlijk slapen op de 2-1 persoons boxspringbed. Daarnaast heef u ruimte om de koffer(s) uit te pakken in de kledingkast(en).

Sanitair

U kamer is voorzien van een eigen sanitairruimte met een toilet, wastafel, (regen)douche. Tevens is er een föhn, douchegel en wc-papier aanwezig.

Vrije tijd

Er zijn in gezamenlijke ruimte verschillende spellen en voldoende ruil leesboeken aanwezig.

Spa / Bubbelbad

Op het dakterras is de spa / bubbelbad met een buitendouche.

Uitzichten

U heeft vanuit de kamer uitzicht op de vallei en het hoogste dorp van de Axarquía, genaamd Comares.

Openbaar vervoer

In Periana wordt een busverbinding gerealiseerd welke momenteel ingeregeld wordt (mei-augustus 2021). De taxi is 24/7 te verkrijgen vanuit Periana.

Nog vragen

Komen er bij u nog vragen en/of opmerkingen op, neem a.u.b. contact met ons op via de mail (klik op '?') want dan kunnen we met u het e.e.a. doornemen.

Klaar om te boeken?

Klik hier om de beschikbaarheid op te vragen.