Contact

Contactgegevens

B&B Villa Deseada Aldea 14 Baños de Vilo (Periana) 29710 Malaga Andalusië CR/MA 01515

Bel ons

123 45 67 89

Stuur ons een mail

contact@villadeseada.com

Routebeschrijving 1

Vanaf het vliegveld Malaga volgt u de borden richting Malaga MA20 of MA21. Beide wegen gaan naar Motril en Almeria. Als u een van beide wegen volgt komt u vervolgens op de A7/E15 in de richting Motril en Almeria.

Op de A7 volgt en na enige tijd de A45 naar Casabermeja, vervolgens neemt u de afslag A356 richting Colmenar.

Vanaf Colmenar neemt u de A7204 richting Periana. Ongeveer 3 kilometer voor Periana neemt u de afslag naar links naar Baños de Vilo. U ziet links een stenen bord met de plaatsnamen Baños de Vilo en Guaro. Deze steile weg volgen tot nummer 14 Villa Deseada.

Routebeschrijving 2 (via de kust)

Vanaf het vliegveld Malaga volgt u de borden richting Malaga MA20 of MA21. Beide wegen gaan naar Motril en Almeria. Als u een van beide wegen volgt komt u vervolgens op de A7/E15 in de richting Motril en Almeria.

U volgt deze weg en na ongeveer 20 minuten neemt u de afslag 272 Torre del Mar/Velez Malaga/Viñuela. Houd links aan en neem op de rotonde de afslag A356 Colmenar en Viñuela. Blijf deze weg volgen en laat Velez Malaga aan uw rechterkant liggen. Na ongeveer 20 minuten slaat u bij kilometerpaal 35 af naar rechts(afslag A402 Alhama/Periana). Op de A402 ziet u aan uw linker hand het stuwmeer Viñuela.

Na ongeveer 5 minuten op de A402 ziet u aan uw linkerhand een groot tankstation. Vlak hierna ziet u aan de rechterkant Alcaucin. Op het kruispunt slaat u links af richting A7204 Periana. U volgt de weg en rijdt door tot in de bebouwde kom van Periana bij de rotonde rijdt u rechtdoor. Aan het einde van het dorp rijdt u weer rechtdoor op de rotonde.

U rijdt nu Periana uit en blijf de A7204 volgen gedurende 2,5 kilometer. Houd links aan en neem NIET de afslag MA156. In een flauwe bocht vindt u de afslag Baños de Vilo. U ziet links een stenen bord met de plaatsnamen Baños de Vilo en Guaro. Deze steile weg volgen tot nummer 14 Villa Deseada.

Autoveruur

Tegen vergoeding verzorgen wij een transfer van en naar Malaga airport echter raden wij u aan om een auto te huren. U kunt het beste vooraf een auto te huren zodat u na uw vlucht direct uw auto op kunt halen en alles geregeld is qua kosten en verzekering.

Links