Contactgegevens

B&B Villa Deseada
MA-156  no. 14
29710 Baños de Vilo (Periana)
Málaga, Andalusië

CR/MA 02576

Stuur ons een mail

Bel ons

+34 642 951 530  (ook Whatsapp)

Coördinaten

36.951834     -4.204735,15

Volg ons / reviews;

De B&B in de media;

Contactformulier

Routebeschrijving 1
(mooi en bergachtig)

Vanaf het vliegveld Málaga volgt u de borden richting Málaga MA20 of MA21. Beide wegen gaan naar Motril en Almería. Als u een van beide wegen volgt komt u vervolgens op de A7/E15 in de richting Motril en Almería.

Op de A7 volgt en na enige tijd de A45 naar Casabermeja, vervolgens neemt u de afslag A356 richting Colmenar.

Vanaf Colmenar neemt u de A7204 richting Periana. Ongeveer 3 kilometer voor Periana neemt u de afslag naar links naar Baños de Vilo. U ziet links een stenen bord met de plaatsnamen Baños de Vilo en Guaro. Deze steile weg volgen tot nummer 14 Villa Deseada.

Routebeschrijving 2
(via de kust)

Vanaf het vliegveld Málaga volgt u de borden richting Málaga MA20 of MA21. Beide wegen gaan naar Motril en Almería. Als u een van beide wegen volgt komt u vervolgens op de A7/E15 in de richting Motril en Almería.

U volgt deze weg en na ongeveer 20 minuten neemt u de afslag 272 Torre del Mar/Vélez-Málaga/Viñuela. Houd links aan en neem op de rotonde de afslag A356 Colmenar en Viñuela. Blijf deze weg volgen en laat Vélez-Málaga aan uw rechterkant liggen. Na ongeveer 20 minuten slaat u bij kilometerpaal 35 af naar rechts (afslag A402 Alhama/Periana). Op de A402 ziet u aan uw linker hand het stuwmeer Viñuela.

Na ongeveer 5 minuten op de A402 ziet u aan uw linkerhand een groot tankstation. Vlak hierna ziet u aan de rechterkant Alcaucín. Op het kruispunt slaat u links af richting A7204 Periana. U volgt de weg en rijdt door tot in de bebouwde kom van Periana bij de rotonde rijdt u rechtdoor. Aan het einde van het dorp rijdt u weer rechtdoor op de rotonde.

U rijdt nu Periana uit en blijf de A7204 volgen gedurende 2,5 kilometer. Houd links aan en neem NIET de afslag MA156. In een flauwe bocht vindt u de afslag Baños de Vilo. U ziet links een stenen bord met de plaatsnamen Baños de Vilo en Guaro. Deze steile weg volgen tot nummer 14 Villa Deseada.

Autoverhuur

Tegen een vergoeding verzorgen wij een transfer van en naar Málaga airport echter raden wij u aan om een auto te huren. Want de afstanden tussen de bezienswaardigen witte dorpen en/of steden zijn minimaal 30 km. en daardoor niet of minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

U kunt het beste vooraf, gelijk met de vlucht, een auto huren zodat u na uw vlucht direct uw auto op kunt halen en alles geregeld is qua kosten en verzekering. Wij adviseren u voor het aangaan van de huurovereenkomst goed de ‘kleine lettertjes’ door te lezen om zo onnodige hoge en verborgen kosten voorgeschoteld te krijgen. Een gedegen controle van de huurauto alvorens de parkeergelegenheid te verlaten behoort ook tot het advies!

Regel altijd een All-IN verzekering en indien mogelijk een 2e chauffeur mocht de 1ste chauffeur onverhoopt tijdens de vakantie niet meer kunnen rijden! Vul de gegevens exact zo in zoals op uw rijbewijs is vermeld om zo onnodige vertraging bij de sleuteloverdracht te voorkomen.

Links

  • Sunny Cars (voor uw huurauto, wij adviseren onze gasten als eerste  dit verhuurbedrijf omwille van het gemak. Sunny Cars heeft zelf géén auto’s en zo komt u dus altijd terecht bij een ander verhuurbedrijf maar altijd via de afspraken van én via Sunny Cars). Dus sluit geen extra autoverzekering af want dat is een dubbele!
  • Fietsen door het oude centrum van Málaga … INFO VOLGT NOG
  • Plan Málaga (voor al uw activiteiten)
  • Tickets Alhambra (toegang tickets Alhambra Granada)
  • Wandeling Caminito te Ardales (toegang tickets Caminito del Rey)