Prijzen per nacht

 • Wij hanteren een prijs per twee persoonskamer per nacht (minimaal verblijf van 2 nachten).
 • De prijzen bedragen € 90,00 per kamer per nacht, bij 1 nacht boeking geldt 10% extra.
 • Bij een bezetting door 1 persoon gelden ondergenoemde prijzen.
 • Bij een boeking voor 3 nachten of meer kunt u genieten van de luxe tapasplank “a la Deseada”.
 • Bij een boeking voor 5 nachten of meer kunt u genieten van een korting van 5% op de totale boeking.
  Gelieve contact op te nemen voor langere verblijven (> 7 nachten).
  De tapasplank geldt enkel bij een rechtstreekse boeking en kan niet gecombineerd worden met andere kortingen/aanbiedingen.
 • * Op kamer CUATRO (4) kunnen we een extra dubbelbed plaatsen. Voor maximaal 2 extra personen op deze kamer berekenen wij per persoon: € 17,50 per nacht per volwassene. Deze kamer is alleen te boeken wanneer het tegelijk met kamer UNO, DOS én TRES worden geboekt!
 • Wij hebben één babybedje tot onze beschikking.
Jaar 2023 Prijs per nacht, minimaal 2 nachten
 Kamer UNOKamer DOSKamer TRES* Kamer CUATRO-1
1 persoon€ 75,00€ 75,00€ 75,00€ 75,00
2 personen€ 90,00€ 90,00€ 90,00€ 90,00
extra bedn.v.t.n.v.t.n.v.t.€ 17,50
babybedje€ 10,00n.v.t.€ 10,00€ 10,00

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief onze glimlach en gastvrijheid, ontbijt, bad- en bedtextiel, badjas, gebruik bubbelbad, WiFi, parkeerplaats, schoonmaakkosten en BTW (IVA).

De vermelde prijzen gelden voor reserveringen gemaakt tot uiterlijk 31 december 2023.

Groepsarrangementen

Ook voor groepen van 8 tot 10 personen hebben wij mogelijkheden om te boeken. Wilt u voor een speciale gelegenheid,  trainingsdoeleinden, yoga-arrangementen, wandeltochten van 5 tot 20km, golfen (3 mooi gelegen 18-holes banen op minder dan 1 uur rijden) etc. onze volledige B&B (bed & breakfast, casa rural, alojamiento, Gästezimmer of Zimmer Frei) boeken dan is dit mogelijk.

Neem dan gerust contact met ons op om samen uw speciale wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee voor een maatwerkoplossing.

Reserveringsaanvraag

LET OP!!  Omdat wij een relatief kleine B&B zijn met 4 kamers, is uw boeking pas definitief, als wij dit bevestigd hebben en binnen 5 dagen na factuurdatum de eerste aanbetaling door ons ontvangen is.

Voorwaarden

Wij vragen bij boeking een aanbetaling van 50% van het totale verblijf. Op het moment dat we de betaling per bank van u hebben ontvangen maken wij de reservering definitief. Het restbedrag voor uw verblijf dient u minimaal 15 dagen voor aankomst te voldoen per overschrijving. Indien het restbedrag niet voldaan wordt voor de opgegeven datum, vervalt de reservering automatisch. In dit geval ontvangt u geen terugbetaling van het boekingsvoorschot.

Eventuele kosten voor maaltijden en dranken (met uitzondering van het ontbijt) zijn niet inbegrepen in de kamerprijs en dienen contant te worden afgerekend op het einde van uw verblijf. Vanwege veiligheid en hygiëne is het niet toegestaan om zelf meegebrachte drank of etenswaren te nuttigen in de B&B.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen of ongevallen. Op het dakterras en bij het bubbelbad is er geen toezicht.

Omwille van de brandveiligheid is roken alleen toegelaten op het dakterras, dus niet op de kamers en/of in het huis. Roken graag in goed overleg met de andere aanwezige gasten.

Wij behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen indien u significante schade veroorzaakt.

Huisdieren en/of hulpdieren kunnen helaas worden niet toegelaten.

Annulering

Elke annulering dient schriftelijk per mail te worden gemeld. U ontvangt dan van ons een bevestiging van uw annulering per mail.
 • Annulering tot 30 dagen voor de aankomstdatum is gratis
 • Annulering tussen 15 en 30 dagen voor aankomstdatum brengen wij alleen het boekingsvoorschot in rekening (50% van het totale verblijf)
 • Annulering minder dan 15 dagen voor aankomstdatum berekenen wij het volledige bedrag van uw totale verblijf
Bij annulering ter plaatse of vervroegd vertrek berekenen wij het volledige bedrag van uw totale verblijf. Door het betalen van het boekingsvoorschot geeft u aan akkoord te gaan met bovengenoemde voorwaarden. Wij adviseren u om altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.