Prijzen

Onderstaande prijzen zijn inclusief ontbijt, bad- en bedtextiel, douchegel & shampoo en BTW (IVA). Het hoogseizoen loopt van april t/m oktober. Prijzen zijn per kamer per nacht.

 HoogseizoenLaagseizoen
1 persoon€69 €59
2 personen€85€75

Arrangementen

Heb je iets te vieren of wil je een verzorgde vakantie dan kan dat met onze arrangementen. Ook voor groepen van max. 8 personen hebben wij mogelijkheden om te boeken. Wilt u in een fantastische omgeving uw verjaardag, jubileum of iets anders vieren dan helpen wij om een mooi programma samen te stellen.

Neem gerust contact met ons op om samen uw speciale wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee voor een maatwerkoplossing.

*Huisdieren zijn niet toegestaan **Het is niet toegestaan om zelf etenswaren en drinken mee te nemen naar onze B&B.

Voorwaarden

Wij vragen bij boeking een aanbetaling van 50% van het totale verblijf. Op het moment dat we de betaling per bank van u hebben ontvangen maken wij de reservering definitief. Het restbedrag voor uw verblijf dient u minimaal 15 dagen voor aankomst te voldoen per overschrijving.  Indien het restbedrag niet voldaan wordt voor de opgegeven datum, vervalt de reservering automatisch.  In dit geval ontvangt u geen terugbetaling van het boekingsvoorschot.

Eventuele kosten voor maaltijden en dranken (met uitzondering van het ontbijt) zijn niet inbegrepen in de kamerprijs en worden contant afgerekend op het einde van uw verblijf.

Annulering

Elke annulering dient schriftelijk per mail te worden gemeld. U ontvangt dan van ons een bevestiging van uw annulering per mail.

• Annulering tot 30 dagen voor de aankomstdatum is gratis
• Annulering tussen 15 en 30 dagen voor aankomstdatum brengen wij alleen het boekingsvoorschot in rekening (50% van het totale verblijf)
• Annulering minder dan 15 dagen voor aankomstdatum berekenen wij het volledige bedrag van uw totale verblijf

Bij annulering ter plaatse of vervroegd vertrek berekenen wij het volledige bedrag van uw totale verblijf.

Door het betalen van het boekingsvoorschot geeft u aan akkoord te gaan met bovengenoemde voorwaarden

Wij adviseren u om altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Reserveren

Wilt u reserveren of informatie inwinnen, laat het ons weten via het onderstaande reserveringsformulier of stuur ons een mail.

Nederlands